wavin' flag.

Bor jag i Sverige? 32 grader i skuggan idag. kul att man jobbar hela dagarna!
jag hann iallafall sola 2 timmar idag efter jobbet! nu väntar jag på att nathalie ska sluta så ska vi ta en kvällspromenad i sommarvärmen!



/g

hamnfestivalen 09!



Svårslaget, hamnfesten, förfest 09.

Langos på hamnfesten!

.. Är nog nästan ett måste va? äter det bara en gång om året, och det är på hamnfesten. Super gott!!! Blev skapligt tidig kväll för mig idag eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Ladda inför lördag.

Myskväll inne på hamnfesten, med underbart sommar-väder!


YES!

Det blir hamnfestivalen i år för mig tillslut ändå!  lyckades byta bort min tid i sista stund! YEEES!

Nu drar jag snart in till stan och möter upp brudarna för gott käk inne på hamnfesten! mys! Perfekt väder är det också!:)

/g


P.S

... JAG TOG ÅRETS FÖRSTA DOPP IDAG! !! (i sverige)
rätt sent, jag vet. men bättre sent än aldrig!

D.S


En dag på landet.


                    
   
   


Så spenderades veckans enda lediga dag.
/g

woooooork.

herregud, Sol, värme, klarblåhimmel och stek hela veckan ut. och vem jobbar? jag. Ibland blir man ju lite less. Som tur var så började jag inte förens kl 1 idag så hann sola lite på förmiddagen. Imorgon är min enda lediga dag, då ska jag passa på o njuta. Snälla låt värmeböljan hålla i sig ett tag! Har inte lyckats byta bort min morgon på söndag. vilket betyder att det inte blir någon hamnfesten för mig i år.. Sommaren kunde börjat bättre. Ser iallafall fram emot att käka med tjejerna på torsdagen inne på området när det är fri entré.

nej. 50 min kvar på jobbet sen kör jag hem och äter den där efterlängtade kycklingsalladen. mmm.
hejhopp


sommargrillning.



/g


sis


<3

/g


...

Finns inga ord. Livet är så jävla orättvist..



wiktors student i bilder.

Min idol.



Kung.

/g



 


HOS KUSINEN

JAG VILL TA STUDENTEN OM OCH OM IGEN! JAG VILL!!! Nu drar han vidare ut mot studentfirandet på krogen! Vem var inte avundsjuk idag när man titta på utspringet från skolan, uppstigningen på flaket efter traktorn, och dansade, skålade, drack och sjungandes iväg. Frihet.

studentfirande

Grattis kusinen!
Yes
, imorgon bitti drar vi til linköping för studentfirande.



STUDENT 2009!
Stannar hela helgen.
/g

Nathalies place

Efter flera omgångar Super mario, plinkandes på gitarren, kollandes på DH och skrapandes av trisslottar (vann 3 nya) Så börjar dagen hos miafia gå mot sitt slut. Hon ska till jobbet och jag ska vidare in till stan till Nattis! Får se vad  vi hittar på, ska köpa med mig lite  god frukt hade jag tänkt, och ta med ansiktsmasker! Aldrig fel. !

ska försöka att inte klaga på vädret idag.
/g

dagen efter.

Som sagt, att bli intervjuad av radio, nyvaken, bakis och inte alltför pigg kan låta hur som helst. det får bli min ursäkt.

"Trots att det är vaI imorgon så vet alltså fortfarande 1 av 4 väljare inte om det och bland dom yngre i åldern 18-29 år så är det ännu fler."

-Men, jag var inte en av dom! "7 juni va?"

kanske borde nämna att jag pratade med Maria i mobilen samtidigt  och hon borde få ta åt sig äran att jag kom på datumet....

/g


det är..

..inte lätt när det är svårt


Studentdagen, inflyttningsfest, stadsfest!!

Gårdagen blev lyckad. Vädret var inte det bästa, orkanvindar, kallt och mulet. men? Oavsett väder så tar man bara studenten en gång, och tror inte någon egentligen bryr sig om vädret på studentdagen. Studenten är ju studenten. Dock kallt för oss som tittade på. Jag började dagen med att titta på studenterna som åkte sjungandes på stan. Skulle ljuga om jag sa att jag inte var avundsjuk och fick nostalgi känslor! Var där med, adam nattis, sen träffa vi på elin&sebbe. Efter student-tåget åkte jag hem till N&A och vi fixade i ordning oss inför Affes student mottagning. Mycket trevligt.

Senare runt 8 åkte jag in till Elin&sebbes lägenhet. INFLYTTNINGSFEST, dagen till ära. :)
Sen gick vi iväg några st till olles, senare stadsfesten såklart. Det var folk. mycket folk. Trängdes bland alla studentmössorna i dimman. . Den vanliga kebaben avnjöts i Millas&Mattes lägenhet. sen sova. !

Idag har det var fullt upp sen 7 i morse. samanfattningsvis;
hunnit bli intervjuad av radion nere på stan (sliten & pigg? som jag var) hämtade upp saker, lämnade saker, fram och tillbaka till tågstation 2 ggr. Promenera bort till N och A,  åt en trevlig lunch vid hamncafet med Emma och maria. senare kom dom andra och sällskapa. Skjutsade hem A, och tillbaka igen, lämnade honom. Sen hem till mitt kära hem. Sov. vakna. fotboll. vad hände Sverige?

Vem vill jobba istället för mig imorgon bitti?
/g


imorgon för 1 år sen.

Imorgon är det studenten för årets 3.or. tiden bara rinner iväg, känns ju fortfarande som jag själv går i trean och att vi nyss var på mösspåtagningen i idrottshuset.. alla rundvandringar.. student dagen! Planerna för imorn är att jag drar in till stan med nattis efter hennes jobb, kollar på studenterna, senare hem till A på studentmottagning! Runt 7 träffar jag upp maria för att sedan ta oss till inflyttningsfesten! Sen stadsfesten såklart. Känns som att det kommer bli en bra fredag imorgon. Kommer dock kännas konstigt att det inte är vi som är studenterna och har studentmössorna på oss..



STUDENT 2008.

ja, imorgon är det dagen för ett år sen. Dagen då jag tog studenten, vilken dag det var!
Ge dom bra väder imorgon nu.

godnatt
/g



GRATTIS MILLA!


GRATTIS VÄNNEN MIN, bolaget väntar... <3




/g


Lika som bär

Maria Bodin vs Eva Röse

Jag har alltid tyckt att maria och Eva Röse är jätte lika!! 
De flesta som jag berättar det för håller med!




Är dom inte lika som bär?


Maria eller Eva?? ;)

/g


bake a cake

..borde ta och baka den där underbart goda kakan som jag tänkt göra sen vi kom hem från resan nu. Banana bread, fick ju receptet av elin som hon hittat och allting, vi åt det i australien. riktigt gott! Måste nog ta och åka till affären och köpa mig ett par bananer? Australien är ju landet som har fattat det där med bakning, dom hade så grymt mycket goda kakor, tårtor i alla former, munkar, chokladbakelser, pancakes, ALLT! jag skulle blivit smällfet om jag stannat längre! ha!

Blev ett väldigt onyttigt inlägg. Nu är det handbollsträning.
/g


RSS 2.0