äntligen..


Jag fick försenad födelsedags present av pappa idag.! har velat köpa den ett tag men lönen bara rinner iväg som vanligt...Tack pappsen!
Bye bye, trasiga, slitna mobil. så himla skönt! äntligen!

Imorgon är det valborg! Fortfarande rätt oklart vad som händer,
men antagligen uppsala på dagen iallafall? på kvällen är ja sugen på att bara vara, grilla & ta det lungt, får se hur det blir med de, verkar ju omöjligt att kunna bestämma någonting. jobbigt, eftersom jag vill veta nu. jaja, grilla eller inte. Imorgon är det valborg oavsett. Ha en trevlig valborg, med eller utan brasa!! :)
/g



ordinary day.

Roligare blir det inte idag. Ny jobb-dag, nya jobb-tag!
Japp, nu ska jag strax cykla iväg till mitt kära jobb.



vill inget hellre än tillbaka, bara för en stund
 /g


27-04-09

Jobbat mellan 7-13 idag! fy, vad det var jobbigt att gå upp i morse. kändes som om jag skulle svimma första timmarna på jobbet, pga av trötthet!! Har inte vart hemma på hela helgen, och fullt upp sen fredagen. men slutade ju tidigt, så borde inte klaga. Idag fick jag ännuu mera jobb tider, och ett schema för maj också!! så nu vet ni var ni hittar mig maj-juni-juli-aug...

Idag fyller syster 25 år!!!
GRATTIS älskade storasyster!!:)

älskar dig!

/g


BIG comedy!!

I julas så fick jag en riktigt rolig julklapp av maria. Fick biljetter till Bigcomedy i uppsala, som vi skulle gå på! Med några av sveriges bästa komiker (om ni frågar mig) bla. Johan Glans (min idol), David batra, Henrik schyffert osv... Och igår var det ääntligen dags för showen! I uppsalas universitets aula!

GRYYYM SHOW!!

MEN, det bästa av allt var, att efter showen var slut så stannade vi kvar ett tag för vi orkade inte trängas och vi kanske skulle få en skymt av någon av dom, men det fick vi ju inte såklart. Så istället gick vi ut på kortsidan där deras turné buss tydligen stod och vänta på dom.. Självklart så går Schyffert förbi oss, och Självklart ropar jag HEENRRIIIK! och springer fram till honom (med mia i släptåg) Vi hälsar på honom, tar kort med honom och kramar honom:) Han var jätte trevlig!!! Sen börjar vi gå mot bilen men, vi kunde ju inte bara gå utan att tagit kort med GLANS!!!! så vi springer tillbaka och haffar honom också! självklart ställde han upp på kort med oss men han var riktigt trött:) haha!  

haha, så nöjda och belåtna som vi blev, kunde vi sen gå till  bilen och åka hem med världens största leende på läpparna och hålla en vädligt värdefull kamera i handen!

Henrik Schyffert & jag

/g

partyfredag!

Fredagen var riktigt riktigt lyckad. Runt 6 började alla droppa in hos maria och mia fixade vaniljglass/jordgubb drinkar till alla, va hände med snittarna´? haha! sen lite present öppning och sen var festen i full gång! Ojojoj så kul vi hade tjejer! kvällen bara rann iväg och alla var laddade til max, för att senare ta oss till olles och sen joooar!

Vilka som kom så långt och åkte dit och inte dit är en annan historia och vi som var där vet vad som hände, behöver inte nödväntigtvis nämnas här:)  Kan iaf sammanfatta förfesten hos maria som GRYYYYYM!!!!! tack för en super-lyckad kväll tjejer!:)



och grattis igen mia-fia!


/g


pigg, pigge, piggelin

Sitter här och myser i soffan framför tvn i mörkret med mamma! jag har varit super snäll och gjort varsina stora knäckebröds-mackor med ost och tomater på till oss, och såklart- en varsin stor, varm & rykandes kopp te! mmm! så himla gott! jag kan bara inte vara utan te, minst 2 ggr om dagen, MINST! haha vad gör man inte om man inte tycker om kaffe? jag är addicted av te, men det är ju så gott!!:)

Imorgon ska vi alla tjejerna som sagt hem till mia på förfest eftersom hon fyllt 20!! Så där blir det välkomsdrinkar, smörgås-snittar, musik (dj-anläggning haha), piggelin-drinkar -för min del, bästa tjejerna och en förhoppningsvis super lyckad kväll! men kan ju inte bli annat med ett toppen gäng:) Sen vidare till olles antagligen och sen utgång! Nu vill jag bara att det ska bli fredagkväll, ska bli grymt kul!


saknar dig matilda strandberg,
hade blivit en bäst kväll om du vart med såklart!
vi kommer sakna dig imorgon.
(& saknar "dagen-efter", STORT Oboy glas&goda rostade mackor:)
sovgott!
 /g


20 ÅR!!

                                               
                                 Det är ingen vanlig dag, för det är marias 20-års-dag!
                                  
   
                                                     


Imorgon ska de minsann firas!!!!
/g


hard work work..

Var ju som sagt i uppsala idag med maria som skulle hitta sin klänning tills på fredag! Gick bättre än vad jag trott, hitta hennes party-födelsedags-blåsa redan i första bästa affär vi gick in i, nämligen Gina tricot:) gina kan man nästan alltid lita på!! Jag är super glad eftersom jag hittade två fina/söta par skor, verkligen behövligt!! Vi fick gå på staden i turbo-fart eftersom jag skulle hem och jobba igen kl 14!

Kom nyss hem från jobbet, och jag fick även mitt SOMMAR-SCHEMA idag!!! äntligen! egentligen borde jag inte vara så glad som jag är, eftersom jag jobbar i stort sett 100 % hela sommaren... Men...pengar!! så får nog börja förbereda mig på välidigt få, ligga-och-pressa dagar, hej hej blekfis? och bli en arbetsmyra.. jaja lite kommer jag ju vara ledig såklart!:)


Imorgon är det en stor dag:) Mia fyller ju 20!!!

/g

desperate kväll!!

En jätte skön dag på jobbet, fick dessutom lite nya tider! :) Snart kommer maria hit efter hon slutat jobba, då blir det SJÄLVKLART; DH kväll!!! desperate housewives night! Varje tisdags kväll kl nio sitter vi bänkade! bästa serien någonsin, går inte att jämföra med något annat! hoppas maria kommer ihåg och köpa med sig en triss också:) vore inte helt fel med miljonen (!)



Imorgon ska vi upp tidigt så åker vi till uppsala för lite shopping. M ska försöka hitta sin klänning tills fre, när hon  blir TJUGO ÅR!!! (det fyller hon ju iförsig redan på torsdagen) och jag ett par enkla tygskor.. Sen är det bara snabbt hem igen så ska jag börja jobba kl 14.

ha en trevlig kväll!!
/g


20-04-09

Jobb-dag idag igen.. 13-20. Hoppas tiden går fort!!
nej usch, nu vil jag bara ha fredag.

fick nyss tre nya jobb tider nästa vecka, skönt!



/g

Pizzaaa!

Girlsnight, myslördag, hemgjorda pizzor i mängder! Blev först bakning av allas egna små special/favorit/super pizzor med allt möjligt på! Vart suuuuuper gott men sluta med att dom flesta fick ont i magen efteråt! men oj, så gott det var!!

sen blev det spelhörna (pratmakarna) godis som helena köpt!! (åt fööör mycket) DJ underhållning från mias sida och avslutade kvällen med en (bra?) konstig film. passengers..


     
       
    


måste nog lägga mig nu, ska ju upp och jobba redan kl 7 imorgon!....
TACK för super mysig kväll tjejer<3

sovgott,
/g


knäckebrödsdansen

hahahaha kan inte sluta skratta, va dom inte klockrena, så säg?  kanske inte talang 2009 men dom får gärna uppträda på kommande fester för min del! :) haha!


 
                                                          (klicka för större bild)


/g

ice ice baby.

Det blev Yes-man tillslut! gjorde ingenting att jag redan sett den eftersom den är grrryyyym! rekomenderas starkt:) M & G hade ju inte köpt medsig så lite snask från maxi, dipp, chips, gurka, godis osv.. Sen var vi ju bara tvugna att äta min glass också!


                  
Glass i stora (små) lass! äkta sommar-känsla, med jordgubbar! va inte igår:)


nee, nu ska jag sova innan jag tuppar av här i soffan, imorn blir det tjej mys hos maria med tjejligan!!!
Godnatt.
/g

movie night, after work.

YEES! jag klarade en rätt jobbig kväll på jobbet! skönt att vara hemma. Stack til jobbet med världens huvudvärk-som höll i sig läänge! men men 5 timmar avklarade, så jag ska inte klaga!

Snart kommer gurra och maria förbi så ska vi dra på en film! Tror det blir The reader, eller Yes man? jaja, nice med lite filmkväll så här på en fredag kväll efter en (riktigt?) HÅRD arbetsdag;) haha!

Fick ett sms av mia nu; åker och köper lite snask på maxi, sen kommer vi!    
ME LIKE! + att glass & jordgubbar väntar här hemma ! Ha en bra fredagkväll alla! det ska jag ha! 

  





17-04-09

Gick upp imorse och sprang 3 km, inte speciellt mycket, men kändes skönt efteråt, så jag är nöjd!:) Jag hade bestämt mig för det igårkväll men imorse när ja vaknade av mobilen var jag nära på och ställa in! Men när jag väl kom upp ur sängen gick det bra, fint väder + en Ipod - proppad med bra musik gör verkligen susen!!

Nu ska jag ta de lungt, kanske ut och sola lite i vårsolen innan det är dags för jobb!
Jobb mellan 16-21 ikväll. Blir det kanske bio efter det? om det går den vi vill se efter jag slutat. hope so!!

Nu; Hejdå datorn, Hej hej Solen!!

                                         
/g


Lugn dag= Skön dag.

Som jag trodde så blev det en hel del prat om resan men också en hel del annat, kändes som våra munnar gick i ett hela tiden, hade mycket å prata om:) Grattis till nya jobbet också gumman!!! så himla skönt för dig! Vi börja gå en sväng på stan och köpte varsin sak! Jag, en kort svart glans jacka, och elin, ett par riktigt snygga björnborg tygskor!
senare drog vi hem till elin ett tag och åt och va ute på låång promenad! vääldigt skönt och välbehövligt! Jag sa att jag skulle börja gå ut å gå mer , dom dagarna jag är hemma o inte jobbar elr ngt annat, Hmm undrar om de komemr bli så? ?? HOPPAS! det är ju så skönt egentligen... Tack för en mysig dag vännen!

Fick även receptet på väääärldens godaste bananabread som elin bakat! MUMS!
Måste försöka ta tag i det o baka någon dag! Det väcker minnen det! Fick även en till jobb tid imorn, skönt! lite klirr i plånboken är inte fel och behövs mer nu än aldrig förr!!

Men vart tog solen vägen?

nepp, nu måste ja åka och leka chaufför igen!


/g

15-04-09

                    Prata nyss med den här pinglan!!


ska träffas imorn, kanske en promenad, fika, gå en runda på staden och definitivt prata maaassa härliga minnen från resan.

Elin sa; nu har vi vart hemma mer än halva tiden som vi var borta totalt!

herregud, tiden bara rinner iväg, känns som vi nyss kom hem på arlanda, och tiden där kändes som två vääldigt låånga månader!

jaja, Hoppas på fint väder imorn. Ge mig sol! :)









/g


ta mig tillbaka.

Oförglömliga minnen tillsammans!
Nu har det gått ett tag sen vi kom hem från resan, känns nästan lite overkligt att vi faktiskt har varit borta, och sett, upplevt och tagit del av allt vi gjort! herregud, underbara minnen för livet. Saknar alla vänner vi lärde känna, Vill tillbaka. NU, nu.


 

its not goodbye, its see you later.

12/1-9/3 -09 <3


/g




sjukling

Skulle jobbat idag mellan 7-12, men vaknade med världens halsont, så hade blivit värre än igår. Tog emot att ringa och sjukanmäla mig eftersom det ända jag ser är pengarna rulla ifrån mig! men var ju inte så många timmar ändå..

Idag- Kurera mig med te och halstabletter!!


/g

påsk i linköping.

Nyss hemkommen från en (Fullspäckad helg) i sköna, gröna Linköping! Alltid lika underbart att åka till min älsklings stad och träffa tjocka släkten och hitta på en massa kul! bla, Go-cart och laserdome blev det denna gång :) 

 Har haft hur tur som hellst med värdet också, solen stekte varenda dag och påsken kunde inte blivit mer lyckad! Tyvärr blev det ingen utgång i linköping, som vi hade tänkt, eftersom M var sjuk- nu är jag smittad dessutom.. men får väl vänta tills den 24e:) då blir det paaartaaay!   

                                 
/g

testar på bloggvärlden..

... trodde jag aldrig!!

:)



RSS 2.0