Sverige kan också

Just nu, är det underbaart att bo här. Vem behöver åka utomlands nu?



/g


sol plus strandtennis.

Tog en lååång underbar och oerhört upskattad sovmorgon idag. gick väl upp när jag blev väckt av maria runt kl 11. Till min glada förvåning var det ju strålande sol utanför med inte ett endaste moln på himlen. så det var bara fort upp och snabbt ut!!! Efter ett tag kommer maria och gör mig sällskap! Strandtenniset kom fram för första gången i år! kul kul. Nu sitter hon brevid mig här och plinkar på min gitarr, snart plinkar vi tillsammans på någon stor scen inför miljoner! ha.

Blev förbannad idag btw, men blev minst lika glad igen ca 30 min efter då jag hade missupffattat allting. Fick en löneförhöjning på 5 kronor. äntligen. känns lite lättare att gå till jobbet idag. Även fast det inte börjar gälla förens mitten av juli.

Snart börjar vi båda jobba. Båda börjar kl 16. Hardworkers , ha ha.

/g


surf surfing surfers

  


Surfers Paradise



min pappas dag.



GRATTIS PAPPA!

älskar dig.

/g

min mammas dag.



GRATTIS MAMMA!
älskar dig.


/g


LIFE IS GOOD.




/g


another sunny day

Idag är det en riktig sommardag! Sola, pressa, njuta står på listan idag! Äntligen!
Underbara ledighet.

Helgen som varit har varit perfekt! Började lördagen med att åka in till the big city, stockholm, där jag träffade lite folk, bla jonas från australien (som var i sverige över helgen på besök) pratade mestadels minnen från resan. Härlig dag, träffade även malin och syster en sväng! Gick ut på djugården mot grönalund. Fint! Häligt sol väde rblev det också. På kvällen tog jag tåget hem mot enköping, tog bilen till elin/sebbes place och träffade dom och klara som var mitt inne i robbinson! :) Efter robinson hämta gurra upp mig & vi drog till nattis och adam.. Blev lite drick & Lips på det och sen vidare till o'learys. Sen hem runt halv 2.. Sen upp och jobba 6 dagen efter. Inte så kul. Men gick väl bra. Söndagskvällen spenderades hemma hos maria framför Rallybrudar! :):) Kom nyss därifrån eftersosm m måste jobba.. själv ligger jag i solstolen och har en underbar dag framför mig.

Take care.
/g


vill ännu mer.

Jag vill flytta hemifrån.
Jag vill bo i en egen liten lägenhet.
Jag vill hellst av allt bo i linköping.
Jag vill börja plugga igen. men vad?
Jag vill inreda min lägenhet med mina saker.
Jag vill inte behöva bo hemma, bara för att kunna spara.
Jag vill ha sommarlov igen. Var dom inte underbara?
Jag vill vara ledig i sommar, en vecka åtminstonde.
Jag vill åka till Göteborg i sommar.
Jag vill egentligen spela fotboll.
Jag vill vara grym på gitarr. keep dreaming.
Jag vill ha mer i lön. vem vill inte?
Jag vill ha sommar nu.
Jag vill ta studenten igen.

/g

Memories never die

Hur kan man inte sakna det här?





Promenad

Åkte in till sköna gröna enköping idag till elin, vi var båada skapligt hungriga så bestämde oss (elins förslag) att gå till pappilon på en gång för att äta en god lunch. Dom har ju massa god mat att välja bland, får börja gå dit oftare. Mys stämpel med bra musik. Innan har de endast varit kakel som gällt för mig. Men man måste ju våga pröva något nytt ibland, right? haha.

Sen var vi hos elin ett tag och inväntade milla som slutat jobba. Vi gick på en timmes promenad, powerwalk om ni frågar mig! ha. nyttigt, nyttigt. Hmm någon som tror jag kommer orka ut och springa ikväll också? ja, mirakel sker ju! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av min lediga dag. njuta.


/g


vanlig måndag.

Igår bestämdes det! På lördag blir det av!!! :)

Imorgon blir det förövrigt en väldigt bra tisdag, jag är ledig!
/g




Festival.

Efter födelsdeagsfirandet igår så tog jag bilen (spontan tripp) till maria, som var hos E&B, så vi åt lite gott, bla, jordgubbar & grädde - SOMMARKÄNSLA! Spelade kort och såg på Festival filmen , remember? Den med Ebba Hultkvist! Vilken Nostalgi film det är!! Verkligen 90-tal ! Min favorit film när jag var liten & är faktiskt fortfarande! Den är ju grym! Blir glad av den:) Och inte för att prata om alla bra låtar.




Idag kollade jag fotboll, hann dock bara med första halvleken eftersom jag skulle börja jobba kl 15. Så efter första så cyklade jag iväg. Jobbade till 21, Nu är det Eurovision som gäller...  Jobb imorgon bitti.

/g

jobba natt

Jag och Maria tog världens skönaste promenad idag, gick väl ca 5 km. Så skönt i det fina värdet! Händer väl inget mer roligt idag, nu måste jag försöka sova (ja, jag vet att det är underbart väder ute) måste lägga mig i ett mörkt rum & sova bort dagen. kul. För att orka med natten på jobbet. japp, jag jobbar natt idag igen. Sovgott!

/g


pannkakstårta.

Att jobba natt gick ju hur bra som hellst! Jag blev inte ett dugg trött, ok, kanske runt 3 men sen försvann det igen. Det bästa med allt var nog att det började bli ljust ute redan vid halv fyra! Så var ju inte direkt mörkt ute speciellt många timmar! Sen gillar jag även tanken och idén med att man gott kan ligga och vila en stund mellan varven framför teven (även fast 4:an inte har de bästa programmen en vardags-natt).. Gick nyss upp nu, har sovit sen kl 8  imorse. Vad skönt med en ledig dag, såhär mitt i veckan!

Gjorde den här tårtan när maria fyllt år till henne. Vem tänker inte sommar??
Älskar pannkakstårta! Enligt mig, ett måste på födelsedagar.


                           


/g



Natten blir till dag.

Nu måste jag gå och lägga mig med störrt! Jag ska ju jobba natt inatt! För allra första gången. Hmm undrar hur det ska gå, men borde inte vara några större problem eftersom jag är en natt-människa av mig! Men är nog bäst att sova lite nu på dagen för säkerhetens skull. Ska faktiskt bli lite spännande. Ovanligt! när alla andra ligger och sover, är jag vaken och jobbar!

Idag åkte jag till uppsala själv, för att inhandla mina sista presnter till syster som fyllt år! Är riktigt nöjd faktiskt, hoppas hon blir glad! Sen så har jag även försökt att fixa till Matildas blogg så mycket som det går, tror jag börjar bli klar nu. Orkar hur som hellst inte fixa & trixa mer på den idag. :)

Nu; Först mat, sen sova! sen vakna runt 20.00 och äta middag/ Frukost? haha!:)


See ya:)

/g 

Jag vill så mycket.

Jag vill resa långt bort igen.
Jag vill resa jorden runt.
Jag vill fortsätta surfa & aldrig sluta.
Jag vill spela fotboll på stranden med gänget från frazer.
Jag vill springa barfota genom djungeln.
Jag vill sitta på Bondi beach i solnedgången.
Jag vill ta bussen in till sydney city.
Jag vill promenera genom sydney och ta färjan till manly.
Jag vill titta ut genom fönstret och se havet.
Jag vill hoppa fallskärm.
Jag vill egentligen åka tillbaka till sydney & stanna ett bra tag.
Jag vill spola tillbaka tiden för en dag.
Jag vill se sydney lysas upp på kvällarna igen. vackert.
Jag vill äta på coldrock.
Jag vill höra ausie dialekten.
Jag vill shoppa i Bondi junction.
Jag vill träffa alla igen.
Jag vill åka nu.


ja, det är mycket man vill. Men det här vet jag att jag ska göra. Frågan är  bara när? Tids nog.
Jag ska göra allt, för att tjäna ihop tillräckligt med pengar! ALLT!. Jag hoppas verkligen att vi kan åka i januari.<3

/g


weekend.

Slutar om 30 min! Äntligen:) Ännu en dag avklarad! Tro det eller ej, Ledig i helgen!!
Då blir det antagligen shoppning av födelsedagspresenter till familjen som fyllt/fyller år.


Ha en bra helg!
/g



workaholic?

Ingen kommer se något av mig idag utanför jobbets väggar! och jag kommer inte se skymten av någon annan utanför heller för den delen. haha, vad hemskt det lät. Men det låter nog värre än vad det är. Jag  jobbar nämligen 7-21 idag/kväll. Med en timmes rast totalt. Många timmar, men känns inte som något problem alls! jag är på världens bästa jobb-humör, jag är full av energi och känner inte av den jobbiga tröttheten som jag kan göra ibland.  Jobbar dessutom med Johanna idag! kan det bli bättre? tror inte det!

Jag jobbar redan full-tid den här månanden men ändå sitter jag o fiskar efter mer tider. för att få mer timmar in på månaden, jag är inne i något slags jobb mania! Men det är väl bara bra, I guess?:) Jag är påväg att bli en workaholic! haha! Ne, nu måste ja jobba. slut på rast, dags för lunch!

/g


onsdag igen.

Jobb-dag idag, 7-16, tiden gick, förvånansvärt, väldigt fort -trots många arbetstimmar. Passade på att sova på rasten, mycket skönt & rejält behövligt eftersom jag hade världens huvudvärk innan. Efter jobbet stack jag hem och bytte om till träningskläder - gav mig ut och sprang ca 4 km. Passade på med en gång, innan jag hann känna av  tröttheten som lätt kan smyga sig på efter en dag på jobbet. Var så himla skönt efteråt. Nu känner jag mig duktig & ska bara lata mig resten av kvällen! Vill ha helg nu, tack.

/g


05-05-09

Väldigt bra jobb-dag, idag!! Jobbade hela långa dagen från 7.30-16.30 med nattis! så tiden bara rann iväg i jämfört med igår!! + att maria gick intro på en annan avdelning idag som jag hälsade på lite mellan varven! Idag var det kul att jobba, mer sånt!

Nu väntar jag på att mia ska sluta sin intro, efter det kommer hon nämligen hit & tittar på Dh med mig och en skrapning av triss lotten vi vann sist! Håll tummarna för vinst !!

Jobbar samma tid imorn, med nattis, YES:), & ja, jag har lite träningsverk idag...


Slänger in en bild från valborg också!



Järngänget.<3


/g


better together

Dagen, Jobb mellan 7-16, efter det var jag helt slut, sov 1 timme, åt. gick till träningen. tränade mellan 19-21. Träningen bestod av kondition och fys. Nu är jag trött! träningsvärk imorgon? antagligen... :)


Ha en bra kväll!

Bjuder på en goding av Jack johnson. Min idol. bäst.



/g


kidnappning.

Haalllåå!

Nyss hemkommen från en fullspäckad dag med m&g. Jag och gurra skulle som sagt kidnappa mia idag, och det gick precis som det skulle! allt gick bra och mia var såååå bortfintad och bortkommen! Hon hatar att inte ha kontroll/makt. haha.  Först tog vi henne till bowlingen i fyrishov i uppsala. sen drog vi med henne (forfarande ögonbindel) till fyrisån och packade upp världens godaste picknick på en stor filt + klassiska picknick duken!! Super gott. Låg kvar några timmar och solade, sen gick vi lite på staden. Senare hem till kära enköping och åt en god middag på vita elefanten + dessert!
En bra dag idag:)


Imorgon, Jobb & åter jobb!
handbollen, förses. börjar äntligen imorgon också! efter en månads uppehåll. skönt!

Nu ska jag deklarera! Ute i sista stund. jag vet. men bättre sent än aldrig?
/g

USA, landet som lånade våran matilda

Pratade med min kära vän nyss..

Matilda säger (19:27):

i cant wait to get home! längtar hem så ja dör just nu!


Matilda, vad tror du vi gör då??? <3
Du är så otroligt saknad i vårat gäng. Det är tomt utan dig!! Det känns som evigheter tills du kommer hem men jag hoppas det går snabbt sista tiden.  USA TOG VÅRAN MATTAN IFRÅN OSS! men snart är du hemma igen & då är allt precis som det ska vara. <3 men tills dess, Lev livet gumman!!!;)

love you!




/g


Lovely weather.

Älskar sverige just nu. Svensk vår/ för-sommar. Solen steker. Inte ett moln på himmlen! kan det bli mycket bättre nu? Snälla låt det fina vädret hålla i sig. bara lite till. Jeans-shortsen, flipflop/ sommar skorna, linnet åker på och koftan, jackan och alla lång byxor/leggins åker av! Välkommen svenska, underbara, sommar? sol! Its lovely!

Dagen började med att ligga och steka som vanligt, sen hämtade gurra upp mig & vi åkte in till enköping. Vad vi gjorde där kan jag tyvärr inte avslöja, med tanke på att maria antagligen kommer läsa bloggen. Kan säga att vi var väl där 1-2 timmar, när vi sedan begav oss hem till mig igen, vad vi gjorde hos mig är också hemligt. mia får veta imorn!:) Sen drog jag, gurra och syster och kollade på fotbollen, tog med oss filt som vi satt på i gräset & en daimstrut i handen. tyvärr, lite mindre bra match.. Men skönt var det!

Nu är det dags för årets andra grillning!!! grillspett!! med familjen.
Senare blir det såklart, Robinson på tv! Ha en bra kväll!
/g


Valborg.

Vädret, värmen & solen hade inte kunnat blivit bättre i går (VALBORG!) Jag började dagen med att ligga ett tag i solstolen på verandan och sola i det underbara härliga vädret!! Sen åkte jag & elin in till uppsala, där vi bla skulle höra hennes bror sjunga:) Det var, som alltid, proppfullt i economikum parken!! efter några timmar drog vi hem igen, eftersom vi skulle ladda inför GRILLNINGEN, på kvällen hos elin&sebbe i nya lyan. Sebbe stod för grillmästar "rollen" & gjorde ett mycket bra jobb! Alla hade med sig kött som grillades ute på deras balkong i solnedgången, mys-stämpel på hög nivå! För min del, årets första grillning.. Som avnjöts med potatissallad, minitomater & en cider. Vi grilla, åt, chilla osv.. Sen efter mycket(!!)  om & men, så drog hälften av oss till joar, eftersom, (till vår stora besvikelse) olles var stängt.....

"dagen efter" var det nog ännu varmare, & så fort jag kommit hem så slängde jag mej på verandan igen och stektes i (av) solen:) eftersom jag skulle börja jobba kl 16 så ville ja sova lite i solen och vila upp mej innan det var dags! Men var ju storhelgs OB på jobbet idag eftersom det är 1.a maj=röd dag, så de tackar jag inte nej till. mooneey.!

dags för film.
/g

RSS 2.0